Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Grote online keuze tapijt op rol

Het assortiment van Premium Tapijten Devisscher bestaat uit kwaliteitsvolle roltapijten, die uitblinken in stevigheid en gemakkelijk te plaatsen zijn. Onze beurs- en feesttapijten op rol zijn vervaardigd uit laagpolig vilt en kunnen eenmalig of meerdere keren gebruikt worden.

We beschikken over een grote voorraad van standaardtapijten op rol in een 70-tal veel gevraagde kleuren, uitgevoerd met een glad of fijn geribbeld oppervlak. Door het ruime kleuraanbod kan je ongetwijfeld een tapijt vinden in de kleur van je bedrijfslogo of in een kleur die perfect aansluit bij de inrichting van de ruimte die je wil aankleden.

Naast onze tapijten in standaarduitvoering, kan je ook bij ons terecht voor tapijt met een specifieke textuur of roltapijt in een kleur naar wens.

Alle tapijten zijn van Europese productie en gekeurd op brandveiligheid volgens de Europese richtlijnen.

Vlot besteld en snel geleverd

Onze tapijten op rol worden per vierkante meter verkocht volgens een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ze zijn te verkrijgen in diverse meterbreedtes en rollengtes, in heel grote volumes of precies op maat van een bepaalde ruimte. 

Door onze grote stock kunnen we je bestelling in 1 tot 3 dagen afhandelen en zelfs op korte termijn tegemoetkomen aan jouw last-minute bestellingen. Er kan bovendien gekozen worden voor een levering bij jou ter plaatse of afhaling op afspraak in een van onze afhaalpunten.

Standaard zijn onze roltapijten onderaan niet voorzien van een klevende tape. Daarom kan je ook uitstekend hechtende dubbelzijdige tape bij ons bestellen.

Wil je het tapijt plaatsen terwijl er nog werken aan de beurs- of feestruimte worden uitgevoerd? Kies dan voor onze roltapijten voorzien van een beschermende plastiekfolie op de bovenzijde, die net voor de start van het evenement verwijderd kan worden.